Skoči na glavno vsebino
DNEVNIK ❤️
27. 11. 2023
 

Danes smo učenci 7. razredov šli v šolo v naravi. Pred šolo smo se zbrali ob 7.45. Dobili smo malico in se odpeljali. Na pol poti smo se ustavili na Petrolu, da smo lahko šli na wc in pojedli malico. 

 
Ko smo prišli v Javorniški Rovt so nas tam pričakali učitelji in vodja cšod-ja. Povedali so nam hišna pravila in nas razvrstili po sobah. Svoje stvari smo odneli v sobe in jih pospravili v omare. Vsaka soba si je izbrala ime in naredila napis, ki ga je obesila na vrata. Potem smo šli na kosilo. Vsak dan sta dva člana iz sobe reditelja in pripravljata obroke. Kosilo ni bilo dobro ampak odlično! 
 
Po kosilu smo imeli popoldanske učne ure, kjer smo se učili veslat in delali odlitke fosilov. Veslati me je bilo najbolj strah, ker sem se bala, da bom padla v vodo, ki ima slabih 5 °C! Letos sicer še nihče ni padel v vodo, pa tudi kanuji so novi. Po mnenju nekaterih ne veslam dovolj močno. 
 
Kasneje smo imeli še nekaj prostega časa, potem pa šli na večerjo. Pred spanjem smo šli še na nočni pohod. Začel je padati sneg. 
 
 
Dostopnost