Skoči na glavno vsebino

Dnevnik: 3. dan šole v naravi

Danes mi je spet bilo kar všeč. Zato ker bom dobil podpis od Luke Basija. Pa smučali smo. Pa še nekaj, šli smo na Malo Kopo. Pa še med prvimi sem prišel na vrh!

L.

 

Dragi dnevnik, rad bi ti sporočil, da sem se danes imel zelo lepo. Najlepše mi je bilo na sedežnici in na jurčku.

N.

 

Danes smo se zbudile ob pol sedmih in smo ležale v posteljah, razen K., ki je pospravljala svoj kovček. Šli smo na zajtrk in se oblekli za smučanje. Danes je bil ta Luka Basi, ki je snemal svoj novi video. Potem smo prišli na malico (vmes je bilo še kosilo) in potem smo imeli večerjo. Čakam na svoj čas za tuširanje.

T.

 

Zjutraj sem se zbudila ob 6.30. Bila sem zelo zaspana. Imeli smo zajtrk in smučanje. Po smučanju smo imeli kosilo in spet smučanje. Potem smo imeli malico. Hitro smo se morale preobleči, ker smo imeli predavanje o FIS pravilih pri policistih in pohod do vrha smučišča. Hodili smo in bile smo zelo utrujene. Ko smo prišle v kočo smo imeli večerjo, nato smo se šle umit, zdaj pa se odpravljamo spat. Še prej pa moram zapisati, da smo med smučanjem videli Luko Basija, ki je snemal videospot na smučišču. Danes je bil res naporen dan, saj nismo imeli skoraj nič odmora in veliko dejavnosti. Bile smo tako zaspane, da smo šle takoj spat. (opomba zapisovalca: med prepisovanjem prispevka dekleta še vedno veselo klepetajo v sobi!)

E.

 

Danes sem bila že zgodaj zjutraj pokonci zaradi sosedov v koči. Potem sem odšla v kopalnico na jutranjo toaleto. Vrnila sem se v sobo in pripravila za zajtrk. Jedli smo raznoliko hrano – danes sem poskusila tudi čokolino s čokoladnimi kroglicami. Kasneje smo se morali pripraviti za smučanje. Kot po navadi sva se z M. pripravili 40 minut prezgodaj. Danes smo se naučili smučati ‘v rikverc’, zavijati in peljati po eni nogi. Urošu sem rekla, da se ne bom vozila vzvratno, ampak me je kasneje pohvalil, da sem bila skoraj najboljša. Po smučanju smo odšli na kosilo. Za kosilo je bil pomfri, omaka s piščancem in premalo kuhani makaroni ter piščančja nabodala. Kasneje smo spet odšli na smučišče. Kasneje nam je policaj predstavil 10 FIS pravil, po tem pa smo odšli vse do vrha smučišča, kjer smo se slikali na prestolu za kralje. Vsi smo prišli srečno do doma. Ob sedmih smo imeli večerjo. Jedli smo pire krompir, špinačo in svinjski zrezek. Zdaj pa grem na nočno toaleto.

N.

 

FOTOGRAFIJE 📷🎬🎶

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostopnost