Skoči na glavno vsebino

Osnovna šola omogoča učencem, da si v prihodnjem šolskem letu (2020/21) iz učbeniškega sklada brezplačno izposodijo učbenik, ki ga bodo potrebovali.

Seznam učbenikov in delovnih zvezkov si lahko ogledate na spletni strani šole, učenci so dobili naročilnice tudi na svoj elektronski naslov .

Ob izteku šolskega leta morajo učenci učbenike vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan ali uničen, boste zanj plačali odškodnino.

Če si učbenikov ne želite izposoditi, podpišite izjavo o odpovedi izposoje, ki jo najdete spodaj kot priponko, in jo dostavite v tajništvo šole do 22. 6. 2020.

Učenci bodo v prihodnjem šolskem letu pri pouku uporabljali tudi delovne zvezke.

Ministrstvo, pristojno za izobraževanje, letno zagotavlja sredstva za nakup delovnih zvezkov v 1. triletju, zato so za starše učencev 1., 2. in 3. razreda ti delovni zvezki brezplačni in jih ob koncu šolskega leta zadržite.
Učenci bodo prejeli delovne zvezke v prvem tednu pouka.

Za učence od 4. do 9. razreda je nakup delovnih zvezkov in potrebščin neodvisen od šole in ga opravite samostojno na podlagi ponudnika, ki vam je najugodnejši preko spleta ali osebno v knjigarni oziroma založbi.

Povezave na spletne strani :
Mladinska knjiga; www.emka.si
DZS : www.dzs.si (koda 5086868)
Kopija nova : https://www.kopija-nova.si/os?pmr=wo&pmid=xu4bssh84a69

 

SEZNAM učnih gradiv š.l. 2020-21 ODPOVED učbenikov š.l. 2020-21 Seznam šol. potrebščin za š.l. 2020-21
Dostopnost