Skoči na glavno vsebino

Zvečer, ko smo končali z dejavnostmi, smo imeli zabavo. Na zabavi smo imeli ful dobro muziko in tudi disko. Vsi smo skakali od veselja. Pesmi so seveda bile po naši želji. Skakali in vreščali smo tako glasno, da so še učiteljice začele plesati zraven. Vse se je odvijalo v srednje veliki telovadnici. Odprli smo vsa okna in s sabo prinesli flaše z vodo.

 

Zgodaj smo se zbudili in se oblekli in imeli zajtrk. Jedel sem tako kot zmeraj. Potem smo imeli malo odmora in potem razvrščanje prsti, a je bilo kar dolgočasno. Potem smo imeli tekmovanje s kanuji do boje in nazaj, mi smo bili na tretjem mestu s časom 2:31. Potem smo imeli malo frej in potem smo se pogovarjali z učiteljem Rokom o vodnih filtrih in je bilo kar zanimivo. Po tej zanimivi uri smo imeli kosilo in nato spet odmor. Zvečer smo repali v načinu, da smo predstavili našo sobo. Potem smo imeli žurko. Bilo je zelo dobro in zelo sem utrujen. Pred spanjem smo imeli osebno higieno in zdaj gremo spat. Se vidimo jutri pred šolo! 

 

Danes smo se spet zbudili zelo zaspani. Šli smo na zajtrk. Jaz sem jedel ovsene kosmiče in se pri mizi pogovarjali o včerajšnjem večeru. V telovadnici po zajtrku smo dobili tablice, ki so zelo štekale. Šli smo čez cel gozd in na tablicah rešili vse uganke, razen ene, ki je bila težka in kjer smo morali povezati neke črke. Ko smo prišli nazaj, je učitelj rekel, da smo bili peti. Potem smo šli na malico. Po malici smo se pripravljali na tekmovanje, ki je jutri. Delali smo tudi poskuse z barvami in se učili o rešilni pomoči. Danes sem se veliko naučil. Potem smo šli noter in se v telovadnici igrali eno igro in jaz sem zmagal. Imenovala se je Štrbunk. Potem smo imeli še večerjo in zaključni večer. Naredili smo skupno točko, mi smo repali. Potem smo naredili žurko. Bilo je kar v redu.

 

FOTOGRAFIJE 📷🎬🎶

 

 

 

Dostopnost