Skoči na glavno vsebino

5. DAN, Pa smo dočakali petek in s tem konec šole v naravi 6. razredov. Ekipa se že pripravlja na zadnje smučanje. Po kosilu pa se bomo vsi skupaj odpravili na pot domov, polni novih vtisov. 😊👌⛷️

FOTOGRAFIJE 


4. DAN

V šoli v naravi smo že četrti dan. Nekateri so odšli na smučišče, drugi pa smo ostali v apartmajih, kjer smo se igrali družabne igre in imeli ustvarjalne delavnice. Veselimo se popoldneva, ko bomo imeli naravoslovni dan in večera, ko se bomo predstavili po sobah. 🙂

FOTOGRAFIJE 


3. DAN
Zbudili smo se v megleno jutro. Po zajtrku se je večina odpravila na smučanje, nekateri pa smo jih do tam pospremili in se nato odpravili na krajši sprehod v bližnji okolici. Nadaljevali smo z reševanjem matematičnih nalog.

Zjutraj smo se odpravili na zajtrk, nato smučat, potem na čaj in na kosilo. Potem smo šli spet smučat in na večerjo. (Žiga, 6. A)

Tretji dan smo se ponovni vsi spuščali po jurčku. Nekajkrat mi je spodrsnilo in sem padala, a pravijo, da smučarji, ki so začetniki, padajo. Popoldne smo se spuščali s polovice smučišča in delali razne vaje. (Maruša, 6. B)

Danes nas je Bojan peljal na progo številka 1. Nalašč sem padal, ker je občutek v redu. V Ribnici na Pohorju mi je všeč, ker je vsak dan za kosilo goveja juha. Popoldan smo izdelovali mostove iz papirja in tekmovali, kateri most zdrži več teže. Zmagal je en most, ki je zdržal težko dvajsetih peresnic.  (Tilen, 6. A)

Danes sem se zbudila utrujena. Takoj smo se umile in oblekle, nato pa šle na zajtrk. Jedla sem kosmiče ter sadnji jogurt. Nato smo se oblekli v smučarsko obleko in se odpravili na smučišče. Najprej smo se ogreli, nato pa šli smučat. Imeli smo se zelo lepo. Ko smo končali, smo se preoblekli ter odšli na kosilo. Jedla sem pire krompir in čufte. Spet smo se preoblekli in odšli smučat. Na srečo smo imeli smuči že na smučišču in nam jih ni bilo treba nesti. Nato smo odšli na večerjo. Bila je zelo okusna. (Zoja, 6. C)

FOTOGRAFIJE


2. DAN
Danes so se učenci veselo odpravili na smučišče, kjer so se najprej ogreli in nato začeli spoznavati tehnike smučanja. Nekateri pa smo se odpravili na krajši sprehod po vasi Ribnica na Pohorju. 🙂 Vsi smo že v veselem pričakovanju večernega pohoda z baklami. 🙂

Vtisi učencev:
Všeč mi je smučanje in uživam s sošolci. V torek mi je bil najbolj všeč pohod z lučkami na kmetiji. Božala sem živali, ovce, krave in kokoši. Zanimivo nam je bilo, ko smo tekmovali za najbolj pospravljeno sobo. Predstavljala sem si »smučišče« malo drugače«. Ničesar ne bi spremenila ali dodala. (Eva, 6. D)

Danes smo zjutraj za zajtrk imeli umešana jajca ter vse vrste namazov. Nato smo imeli smučanje 3 ure. Nato smo imeli prosto. Imeli smo kosilo in nato spet smučali 2 uri. Nazadnje smo imeli večerjo in šli na pohod. (Sara, 6. D)

Danes mi je bilo zelo zanimivo smučanje, ker sem se naučil par novih trikov. Po smučanju je zelo prijalo kosilo. Dan sem popolno zaključil z večerjo in šmornom. (Tilen, 6. A)

V drugem dnevu je bilo prav zanimivo, ker veliko smo se naučili. Recimo, naša skupina se je naučila zavijati v levo in desno. Bilo je zelo zabavno. Imeli smo tudi pohod z baklami, na žalost ni bil točno tak, kakor smo ga pričakovali, a tam smo videli veliko živali in imeli eno štafetno igro. Danes je bilo zelo utrujajoče in dobro hkrati. (Ota, 6. D)

Drugi dan smučanja sem se s svojo skupino podala na hujšo progo, saj je trener precenil, da dovolj znamo in da smo dovolj pogumni. Na novi progi mi je bilo super. Sploh mi je bilo všeč, ko sem s smučmi zadriftala tako, da je ves sneg zletel v zrak. To mi je super. (Angelika, 6. B)

FOTOGRAFIJE

1. DAN

Zbrali smo se pred šolo, se testirali in šli na pot. Na sredi poti smo se ustavili in malicali. Ko smo prišli, smo se razpakirali in odšli na kosilo. Potem smo se odpravili smučati. Menim, da smo se zelo zabavali. Nato smo odšli na večerjo, potem pa smo se pripravili na počitek in se igrali »Activity«. (Monika, 6. A)

Zjutraj smo se z avtobusom odpravili na Pohorje. Ko smo prispeli, smo se namestili v sobe. Sobe so božanske. Imamo zelo lep razgled in se zelo dobro razumemo. Odšli smo na smučišče, šlo mi je predvsem dobro. Zelo sem bila presenečena nad svojim znanjem. (Lamija, 6. A)

Smučanje je zelo dobro. Apartmaji so luksuz. Sobe so mi zelo všeč. (Žan, 6. C)

FOTOGRAFIJE
Dostopnost